"Мисливці за шахедами" на Київщині отримали ще 15 позашляховиків: фото, відео

"Мисливці за шахедами" на Київщині отримали ще 15 позашляховиків: фото, відео Фото: пресслужба КОВА

Мобільним вогневим групам, які захищають Київщину, передали ще 15 позашляховиків для боротьби з "шахедами". Про це повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко.

Гроші на придбання автівок збирали разом з платформою UNITED24 та АВТ Баварія. Раніше автодилер передав захисникам 21 пікап.

Загалом же за останній час Київська область за підтримки громад, районів та бізнесу забезпечила мобільні вогневі групи "мисливців за шахедами" 75 автівками.  

0 / 0

Всі автівки доукомплектовуємо додатковим оснащенням — турелі для кріплення засобів ураження, лазери, біноклі. Екіпажі забезпечуємо необхідним обладнанням для виявлення сил противника, — додав Кравченко.

Передані військовим пікапи оснащені повним приводом та блокуванням заднього диференціала, що дозволяє їм пересуватись по бездоріжжю. А завдяки високому дорожньому просвіту та глибині броду вони можуть впевнено заїжджати у важкодоступні місця.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2023 року Київ отримав п'ять нових пожежно-рятувальних автомобілів та три сміттєвози як допомогу від німецьких партнерів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації