Між "Либідською" та "Деміївською" пройшов перший пробний поїзд

Між "Либідською" та "Деміївською" пройшов перший пробний поїзд Фото: kyivcity.gov.ua

У ніч на суботу, 31 серпня, оновленою ділянкою між станціями метро "Либідська" та "Деміївська" пройшов перший пробний поїзд. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

До складу пробного поїзда увійшов спеціальний вагон, який перевіряє нове колійне полотно, зокрема щодо дотримання належної ширини колії, відступів і можливої просадки. Також пробний поїзд тестує безпекові системи руху на різних швидкостях. 

Для запуску першого пробного поїзда здійснили комплекс підготовчих робіт зі сполученням конструкцій діючого тунелю з новою частиною тунелю. Та ділянок, які посилили, — розповів мер міста Віталій Кличко.

0 / 0

Фахівці проклали кабелі електроживлення, сигналізації та зв'язку, змонтували та під'єднали контактні рейки, змонтували та налаштували системи безпеки руху поїздів.

Перед повноцінним запуском між "Либідською" та "Деміївською" перевірятимуть інженерні та безпекові системи. А на наземному будівельному майданчику демонтують розвантажувальні плити та палі, засиплють котлован ґрунтом, здійснять роботи з благоустрою території.

Роботи тривають у цілодобовому режимі, щоб найближчими тижнями відновити рух поїздів.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, коли запустять поїзди між "Деміївською" та "Либідською".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації