MONATIK знайомить з українськими версіями своїх хітів і презентує першу пісню

MONATIK знайомить з українськими версіями своїх хітів і презентує першу пісню Фото: пресслужба MONATIK

Відомий артист MONATIK від перших днів війни займається активною просвітницькою та волонтерською діяльністю, збором гуманітарної допомоги для української армії, Тероборони та волонтерів. За перший рік повномасштабної війни завдяки "ART Обороні" Дмитро зміг передати більш ніж 600 000 євро на потреби України та українців (кошти було передано для таких фондів, як "Твоя опора", UNITED24, ГО "Фонд Маша", Фонду "Охматдит" та на особисті потреби бригад та волонтерів). Також артист постійно дає концерти на прифронтових зонах для наших військових, сімей полонених воїнів, лікарів та волонтерів, працівників ДТЕК, працівників освіти.


Пісні MONATIK продовжують збирати мільйони фанатів по всьому світу. Артист став не тільки рупором та голосом України, що розповідає про страшні події у наших містах і селищах. На своїх концертах він також збирає кошти для України та українців.

На благодійних концертах MONATIK прихильники завжди просять виконати ті пісні, що нагадують  емоції до повномасштабного вторгнення. Ті композиції, які викликають яскраві мирні спогади й дарують надію на щасливе майбутнє.  Тож нині MONATIK вирішив зробити "ремонт" своїх хітів та перевипустити пісні рідною українською мовою. Перша з них – "Кожний раз". 

У свій день народження MONATIK запускає новий проєкт (Repair) і знайомить з новими версіями своїх пісень. 

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
117949539_2632689196993778_4191878528112413600_n.jpeg - Марія Сартанія
Головна фанатка славнозвісного міста Києва. Злилась із його ритмом та красою.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації