Музей Голодомору-геноциду у Києві добудують коштом Канади

Музей Голодомору-геноциду у Києві добудують коштом Канади Фото: holodomormuseum.org.ua

Канада виділила 15 млн доларів на добудову другої черги Національного музею Голодомору-геноциду. Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

Хочу підтвердити, що кошти — 15 мільйонів канадських доларів виділені. Вони готові для цього проєкту, цієї ініціативи щодо продовження будівництва другої черги музею Голодомору. І ми зараз робимо всі наші внутрішні процедури, щоб все відбулося, — сказав радник, голова відділу міжнародного розвитку Посольства Канади в Україні Стівен Вівер.

В. о. міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв зазначив, що добудова Музею Голодомору-геноциду — дуже чутливе питання для українського суспільства. Адже він має надихати українців та міжнародну спільноту на утвердження свободи та гідності, запобігання геноциду та першочерговості прав людини.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в Музеї Голодомору презентували книгу Андрія Козицького "Велика брехня. Методи, наративи та динаміка заперечення Голодомору". Вона присвячена інструментам заперечення Голодомору, які використовував пропагандистський апарат СРСР та продовжує використовувати сучасна росія, щоб знищити пам'ять про цей злочин.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації