Музей Ханенків відкриває креативні майстерні для підлітків

Музей Ханенків відкриває креативні майстерні для підлітків Фото: фейсбук-сторінка Музею Ханенків

Музей Ханенків спільно з культурно-освітньою ініціативою "Без пробілів" відкриває креативні майстерні для підлітків віком 14-18 років. Про це повідомили на сайті КМДА.

У межах проєкту працюватиме чотири майстерні: креативного письма, плаката, перформансу й аудіоперформансу. Учасники проєкту досліджуватимуть власну ідентичність і культурну спадщину, вчитимуться створювати креативні проєкти, працювати в сучасних мистецьких напрямах і музейному просторі.

Ми шукаємо підлітків, готових створити власні мистецькі проєкти в музейному просторі. Тих, хто прагне досліджувати себе і світ через творчість та шукає способи говорити про найважливіше. Тих, кому потрібна спільнота, а також простір для розвитку і набуття нових мистецьких досвідів, — каже кураторка Майстерні креативного письма і створення зіну Юлія Конопляна.

Результати роботи підлітків у майстернях — зіни, плакати, серії перформансів і аудіоперформансів — презентують на виставці в Музеї Ханенків у червні.

Детальну програму роботи майстерень можуть дізнатися лише учасники проєкту. Її надішлють всім, хто пройде реєстрацію. Заповнити заявку на участь у креативних майстернях можна за посиланням.

  • ДЕ? Київ, Музей Ханенків, вул. Терещенківська, 15-17
  • КОЛИ? Креативні майстерні працюватимуть з 13 квітня по 15 червня. Заняття проходитимуть щосуботи
  • СКІЛЬКИ? Участь у проєкті безоплатна

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відкриється великодня виставка з полив'яними яйцями часів Київської Русі, давніми листівками і святковим одягом. Детальніше про неї дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації