Музей художників-монументалістів Ади Рибачук та Володимира Мельніченка відкрився у Києві

Музей художників-монументалістів Ади Рибачук та Володимира Мельніченка відкрився у Києві Усі фото: facebook.com/arwmheritage

У Києві відкрився оновлений музей-майстерня подружжя видатних художників-монументалістів Ади Рибачук та Володимира Мельніченка. Про це повідомляє Фонд збереження культурної спадщини АРВМ.

Музей розташований у приміщенні на вулиці Малопідвальній, 10Б, у якому була майстерня подружжя. Саме тут вони створили деякі зі своїх мозаїчних панно та інших монументальних творів.

Ада Рибачук та Володимир Мельніченко за роботою. Фото: facebook.com/arwmheritage

Працюватиме музей-майстерня по середах, п'ятницях і суботах, з 12:00 до 19:00. В інші дні екскурсії та заходи відбуватимуться за попередньою домовленістю.

Тут можна побачити вже знайомі роботи Ади Рибачук та Володимира Мельніченка, а також вперше ознайомитися з творами, яких ніколи не демонстрували публічно. Перша музейна експозиція NON-FINITO буде присвячена незавершеним роботам видатних митців.

0 / 0

Відкриття музею стало можливим завдяки підтримці меценатів Фонду збереження культурної спадщини АРВМ, які допомогли облаштувати простір та зібрати гроші на підтримку фонду.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про новий музей ретро-техніки "Колеса історії", в якому експонують більше ніж 100 ретроавтомобілів та мотоциклів, а також старовинні предмети побуту. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації