На ATLAS UNITED 2024 зібрали 100 млн грн на потреби ЗСУ

На ATLAS UNITED 2024 зібрали 100 млн грн на потреби ЗСУ Фото: пресслужба ATLAS UNITED

На наймасштабнішому музичному фестивалі цього літа ATLAS UNITED 2024 зібрали 100 млн грн на потреби української армії та встановили дивовижні рекорди.

Загалом на фестиваль, який відбувся 19–21 липня на території ТРЦ Blockbuster Mall, прийшли 63 673 глядачів. На шести сценах ATLAS UNITED 2024 виступили 100 артистів різних жанрів та форматів для підтримки військових та медиків.

Задля цього збору на потреби ЗСУ зібралися зірки сцени як-от: солістка нідерландського гурту Within Temptation Шарон ден Адель, "Бумбокс", Артем Пивоваров, "Жадан і Собаки", "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ", "Курган & Agregat", ТНМК, "Друга Ріка", Latexfauna, ONUKA, MÉLOVIN і багато інших. 

Квитки продавали в застосунку monobank, а 15% з кожного купленого там квитка одразу йшли на благодійний збір.

Додаткові сюрпризи від партнерів ATLAS UNITED чекали на тих, хто активно донатив на потреби ЗСУ. Найголовнішим лотом стала квартира в сучасному ЖК. Також серед призів були подарунки від інших партнерів фестивалю.

Фото: пресслужба ATLAS UNITED

Під час благодійних аукціонів у межах фестивалю продавали такі лоти, як мистецька писанка із відстріляних гільз, ексклюзивний комікс "Шлях до перемоги" з підписом Андрія Шевченка, боксерські рукавиці з автографом Олександра Усика, браслети "Азовсталь — символ незламності", набори мерчу UNITED24. Також на аукціоні продали пляшку шампанського з Бахмута, розлитого 23 лютого 2022. За напій отримали 235 000 грн.

На сценах ATLAS UNITED музиканти розігрували прапори з підписами генералів, розмальовані тубуси від снарядів та багато іншого.

Результатом спільних зусиль відвідувачів та партнерів фестивалю став мегазбір у 100 млн грн. Половину зібраних коштів, скерують на придбання роботизованих платформ через UNITED24, а іншу — на забезпечення ЗСУ дронами, зокрема на харківському напрямку.

Про найяскравіші, зіркові дуети, освідчення у коханні та емоційні перфоманси на ATLAS UNITED читай в ексклюзивному репортажі "ТиКиїв" із фестивалю.

Читай також: "Сергій Жадан і Veteranka проведуть "Вечір врятованих життів"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації