На автобусі-кабріолеті: CHER'17 запрошує на безплатні екскурсії до Дня Києва

На автобусі-кабріолеті: CHER'17 запрошує на безплатні екскурсії до Дня Києва Фото: пресслужба CHER'17

Вже за кілька днів, на прийдешніх вихідних, жителі та гості столиці відзначатимуть День Києва. Тож, спеціально до свята український масмаркет бренд CHER'17 запрошує всіх охочих доєднатися до благодійної ініціативи та відвідати серію безплатних екскурсій знаковими локаціями столиці на двоповерховому автобусі-кабріолеті. 

Фото: пресслужба CHER'17

Команда CHER'17 розробила спеціальний маршрут, яким три дні поспіль курсуватиме їхній святковий Kyiv Express. 

Фото: пресслужба CHER'17

Маршрут

Екскурсія триватиме 40 хвилин і розпочнеться з легендарної Площі Українських Героїв (вул. Велика Васильківська, 12), далі автобус вирушить до Золотих воріт повз червоний корпус КНУ імені Тараса Шевченка, потім — на Михайлівську площу і Хрещатик, звідти — на Паркову алею, після чого відвідає монумент "Батьківщина-мати", а фінальною локацією стане стадіон "Олімпійський". 

Фото: пресслужба CHER'17

Графік відправлень

  • 24 травня: 16:00, 18:00, 20:00 
  • 25 травня: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00  
  • 26 травня: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00 

Екскурсія безплатна для всіх охочих, а місця розподіляються за принципом живої черги. Максимальна кількість пасажирів за один рейс — 60. 

Фото: пресслужба CHER'17

До речі, автобус-кабріолет, що перевтілився в Kyiv Express, має свою історію. Як виявилось, знайти його було досить складно, адже екскурсійних моделей в Україні вкрай мало, а з початком повномасштабного вторгнення майже всі вони припинили функціонувати. Врешті команді вдалося відшукати необхідний автобус, який понад 2 роки стояв на базі й дивом вцілів після ворожих ракетних обстрілів. Попри пошкодження, автобус вдалося "реанімувати" — і вже 24 травня він, гарний та оновлений, вирушить у подорож київськими вулицями. Між тим, його власник наразі захищає нашу країну на фронті й завдяки співпраці з CHER'17 вже незабаром отримає дрони для своєї бригади. 

Ми почали шукати власника автобуса і нарешті зв'язалися з ним. Як з'ясувалось, він служить у ЗСУ та зараз перебуває на фронті. Оскільки цей проєкт у всіх сенсах благодійний, ми не лише залучили його до співпраці, а й ініціювали закупівлю дронів для його бригади, — розповідає Іван Кришталь, співзасновник CHER'17. 

Фото: пресслужба CHER'17

Kyiv Express чекає на тебе! Приходь заздалегідь, щоби не проґавити можливість насолодитися атмосферою улюбленого міста та привітати його з Днем народження. Ну, а ті, хто відмітить @cher17.ua в Instagram та TikTok з хештегом #kyivbycher17, матимуть змогу виграти сертифікати номіналом 1000 грн на шопінг у CHER'17.

Читай також: День Києва за келихом вина: NOVUS запрошує на найбільший винний фестиваль

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації