На багатьох вулицях Києва обмежили рух через міжнародний саміт: місто стоїть у заторах

На багатьох вулицях Києва обмежили рух через міжнародний саміт: місто стоїть у заторах Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

Вранці в середу, 11 вересня, в центральній частині Києва обмежили рух транспорту багатьма вулицями. Через це в місті утворилися затори. 

Як повідомили в Управлінні державної охорони України, обмеження на дорогах пов'язані з проведенням Саміту Кримської платформи, який відбудеться сьогодні у столиці.

Через приїзд високопоставлених гостей у центральній частині міста, а також у Печерському, Шевченківському та Голосіївському районах перекрили деякі вулиці.

В Управлінні держохорони нагадали, що їхні службовці спільно з відповідними підрозділами Нацполіції мають право тимчасово обмежувати або забороняти рух транспорту та пішоходів на вулицях і дорогах під час проїзду автомобілів глав іноземних держав, урядів, парламентів, керівників міжнародних міжурядових організацій та іноземних делегацій, які перебувають в Україні з офіційним візитом.

Також вони можуть не допускати громадян на окремі ділянки місцевості та об'єкти, вимагати від них залишатися на певних місцях або покинути їх.

Через обмеження руху на багатьох вулицях столиці вже утворилися численні затори. Зокрема, стоять машини на Хрещатику та під'їздах до нього, на Парковій алеї, на Берестейському проспекті, вулиці Жилянській, проспекті Бандери, вулиці Теліги, проспекті Повітряних Сил тощо. Пасажири громадського транспорту виходять із салонів та йдуть пішки.

У метро також спостерігається велике скупчення пасажирів, особливо в переходах між центральними станціями.

Нагадаємо, також від сьогодні у переході між станціями метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" розпочинають почерговий капітальний ремонт ескалаторів. Спочатку закриють на ремонт ескалатор, що працює на підіймання, який востаннє капітально ремонтували десять років тому.

Читай також: "На вулиці Іллєнка на два тижні обмежили рух транспорту: причина"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації