На Борщагівці через прорив труби затопило вулицю: кілька будинків залишились без води (оновлено)

На Борщагівці через прорив труби затопило вулицю: кілька будинків залишились без води (оновлено) Скриншот відео КМДА

На бульварі Жуля Верна на столичній Борщагівці напередодні увечері стався прорив труби з холодною водою — через аварію затопило проїжджу частину. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Без води залишились мешканці двох будинків. Для них на бульварі Жуля Верна, між будинками 2 та 4, встановили автоцистерну з питною водою.

Над усуненням наслідків аварії працюють фахівці "Київводоканалу" та "Київавтодору". Роботи з ремонту водопроводу проводять на зеленій зоні, без обмеження руху транспорту.

Заявка про пошкодження надійшла до диспетчерської "Київводоканалу" 7 січня о 22:55. На місце виїхала аварійна бригада, яка перекрила воду і локалізувала витік, — розповіли у КМДА.

Крім того, у зв'язку з похолоданням дорожники проводять додаткову обробку бульвару, щоб забезпечити безпечний рух транспорту.

Наголошуємо, що стався витік саме холодної води. Просимо медіа та блогерів не маніпулювати та не поширювати неправдиву інформацію, — додали у міській адміністрації.

Оновлення 12:40. Витік води на бульварі Жуля Верна локалізували. Відповідальні служби обстежують усі комунікації на місці аварії, після чого фахівці "Київводоканалу" розпочнуть ремонт. Без водопостачання поки лишаються два житлові будинки. 

Фахівці "Київавтодору" ліквідували підтоплення та забруднення проїжджої частини. Там вже вільно рухається транспорт.

Нагадаємо, раніше сталася аварія в одному з дитячих садків Шевченківського району — там почала просідати частина будівлі. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації