На бульварі Лесі Українки ліквідували смугу громадського транспорту

На бульварі Лесі Українки ліквідували смугу громадського транспорту Фото з відкритих джерел

На бульварі Лесі Українки ліквідували смугу громадського транспорту, натомість облаштували парковку. про це повідомили в Telegram-каналі "Пасажири Києва".

Йдеться про смугу громадського транспорту (від метро "Печерська" до ТРЦ "Гулівер"). Зазначимо, що наприкінці минулого року паркомісця вже з’явилися з правого боку. У КМДА мотивували такий крок потребою у зручному доступі людей до військового госпіталю, що розташований неподалік. І запевняли, що протилежний бік бульвару не мав зазнати жодних змін. 

0 / 0

Як можна побачити на опублікованих світлинах, паркомісця облаштовані впритул до переходів або досить близько до заїздів у двори, що створює ризик ДТП з пішоходами. Така ситуація спонукатиме водіїв паркуватись у невстановлених місцях, – застерігають активісти ГО "Пасажири Києва".

Нагадаємо, що облаштування паркомісць на бульварі є свідомим порушенням декількох державних норм та стандартів. Теза щодо облаштування паркомісць для військових та відвідувачів госпіталю є маніпулятивною, якщо побачити, хто насправді стає на виділених паркомісцях, – розповідають у ГО "Пасажири Києва". 

"Пасажири Києва" закликають розвивати громадський транспорт, щоб будь-яка людина могла зручно, дешево і комфортно доїхати до шпиталю. Мовляв, створення комфортних умов лише для власників авто примушує людей віддавати перевагу приватному транспорту. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
798d4edd-bc8a-41b5-bd57-70363302483c.jpg - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації