На Київ суне різке похолодання: якою буде погода 6 січня

На Київ суне різке похолодання: якою буде погода 6 січня Фото: unsplash.com

Синоптики прогнозують у Києві та області найближчими днями значне похолодання і заморозки. Про те, якою буде погода у столиці сьогодні, 6 січня, розповідає "ТиКиїв" із посиланням на Укргідрометцентр.

Протягом дня у столиці буде хмарно та сніжитиме, а на дорогах прогнозують сильну ожеледицю, тож водіям та пішоходам радять бути дуже обережними.

Після нічних морозів вдень температура у місті трохи підніметься та триматиметься на рівні між -2 та 0 градусів. Вітер буде незначний, південно-східний, зі швидкістю 3-8 м/с.

По області весь день також буде хмарно. Синоптики прогнозують сніг та ожеледицю на дорогах.

Температура на Київщині вдень коливатиметься від -5 до 0 градусів. Вітер — південно-східний, 3-8 м/с.

На значне похолодання жителям Київської області слід чекати 7-9 січня. Морози прийдуть разом з арктичним повітрям з півночі Європи. Температура у ці дні знизиться до -13 -18 градусів вночі та -8 -13 градусів вдень.

Погіршення погоди може призвести до ускладнення роботи комунальних служб та енергетичних підприємств, а також — до ускладнення руху транспорту.

Раніше у КМВА повідомили, що під час заморозків існує висока ймовірність повторення повітряних ударів по об'єктах критичної інфраструктури міста. Рада оборони Києва вжила деяких заходів, щоб бути до них готовими.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації