На Київщині будують інклюзивне містечко для військових

На Київщині будують інклюзивне містечко для військових Фото: facebook.com/RuslanKravchenkoKyiv

На Київщині будують інклюзивний житловий комплекс для військових, які внаслідок поранень отримали суттєві фізичні ушкодження. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Вже побудовано 56 приватних будинків для військовослужбовців та їхніх сімей. Наразі триває ремонт, тут встановлять кухонні меблі, облаштують ванну та санвузол. В будинках також буде тераса для відпочинку, а поряд невелика земельна ділянка. Тротуари та проїзди облаштовані для вільного пересування містечком. Також планують звести амбулаторію, дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, укриття. 

0 / 0

Завершити повне облаштування планують до кінця цього літа.

Українські захисники вже отримали перші сертифікати на житло. Після заселення в будинки ветерани будуть працевлаштовані на одному з місцевих підприємств. Дітей військових до школи та садочка відвозитиме спеціальний автобус, який планують закупити благодійники.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в Солом'янському районі відновлюють багатоповерхівку, в яку влучила російська ракета. Завершити роботи планують до листопада. Тоді мешканці зможуть повернутися у свої квартири.

Читай також: "Навчання для ветеранів: у Києві запустили проєкт зі збирання дронів"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації