На Київщині почали ліквідовувати відходи руйнувань від бойових дій

На Київщині почали ліквідовувати відходи руйнувань від бойових дій Фото: КОВА

На Київщині в межах Проєкту екстреного відновлення та реконструкції стартував пілотний проєкт з управління відходами руйнувань, що утворилися внаслідок бойових дій. Про це повідомляє КОВА.

Іноземна делегація
Фото: КОВА

В КОВА додали, що це перший подібний комплекс заходів в Україні, і розпочали його реалізацію саме у пристоличному регіоні. 

Проєкт реалізується за підтримки агентства міжнародного співробітництва JICA. Передбачено, що агентство має передати 39 одиниць спецобладнання та спецтехніки для проведення демонтажів і перероблення будівельного сміття. Київщина вже отримала 13 одиниць техніки. 

Спецтехніка
Фото: КОВА

Підтримка та допомога іноземних партнерів вкрай важлива для нас. Адже тільки спільними зусиллями зможемо якнайшвидше повернути нашу область до повноцінного життя та відновити все зруйноване окупантами, — наголосив заступник начальника Київської ОВА Микола Бойко.

Днями президент Японського агентства міжнародного співробітництва JICA Танака Акіхіко та інші його представники приїздили з робочим візитом до Ірпеня. У поїздці регіоном їх супроводжував заступник начальника Київської ОВА Микола Бойко. 

Микола Бойко
Фото: КОВА

Делегація відвідала локацію, де здійснювали демонтаж зруйнованого приватного будинку за допомогою техніки, переданої JICA. Зазначається, що пізніше таке спецобладнання буде працювати і в інших громадах Київської області.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації