На Київщині відкриють хаб для переселенців із Луганщини

На Київщині відкриють хаб для переселенців із Луганщини Фото: телеграм-канал Артема Лисогора

У місті Бровари Київської області відкриють хаб для переселенців із Луганщини. Його діяльністю опікуватиметься Сватівська міська військова адміністрація. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор. 

Хаб для переселенців із Луганщини, яких у Броварській громаді налічується близько 3 тис. 800 людей, працюватиме у приміщенні біля стадіону "Спартак". Зараз там тривають ремонтні роботи.  

В одному крилі вже підведено водопостачання, зроблено водовідведення, облаштовано вбиральню. Для облаштування приміщення матеріальну допомогу надали благодійники і аграрії зі Сватівщини, а місцеві волонтери подбали про холодильники, стільці, мікрохвильовки, чайники, комп'ютери, ноутбук. 

У хабі також працюватиме ЦНАП. Окрім цього, переселенці зможуть отримати безкоштовні консультації юриста, психолога і медика. Працюватиме в хабі і дитяча кімната. 

Хаб прийматиме переселенців із 09:00 до 16:00. З 10:00 до 15:00 там видаватимуть гуманітарну допомогу. 

Додаткову інформацію про роботу хабу можна отримати за телефоном: (099) 756 20 79. 

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці запрацював сервіс, який допомагає охочим волонтерити долучитися до потрібних волонтерських ініціатив. Детальніше про нього читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації