На Київщині відкрилася Фабрика Святого Миколая

На Київщині відкрилася Фабрика Святого Миколая Фото: фейсбук-сторінка "Миколай про тебе не забуде"

У Броварах до Дня Святого Миколая розпочали традиційну благодійну акцію "Фабрика Святого Миколая". Цього року вона працюватиме з 10 листопада по 4 грудня. Про це повідомили на сайті Броварської міськради.

Вже стало гарною традицією проводити благодійну акцію "Фабрика Святого Миколая" для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих, — це діти, сім'ї яких перебувають у складних життєвих обставинах, якими від початку війни опікується Центр соціальних служб. Цьогоріч, попри складну ситуацію в країні, ми також плануємо подарувати частинку свого тепла і любові тим, хто цього найбільше потребує, — зазначають у міськраді.

Фото: Броварська міськрада

Фабрика Святого Миколая запрошує всіх небайдужих допомогти принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього потребує. Якщо ти хочеш подарувати свято дітям, принось іграшки, солодощі, канцелярське приладдя, дитячі книжки.

Фабрика Святого Миколая працює в Броварах за адресою: бул. Незалежності, 2. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 6-11-86, 6-19-00.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці проведуть аукціон на підтримку ЗСУ. Коли він відбудеться та які лоти там представлять — дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації