На Київщині врятували бобра, який провалився в яму зі сміттям

На Київщині врятували бобра, який провалився в яму зі сміттям Фото: facebook.com/wildanimals.ua

Волонтери Kyiv Animal Rescue Group врятували бобра, який потрапив до сміттєвої ями на березі Київського моря, недалеко від Лютежа, і майже добу в ній проплавав. Про це розповіли у Центрі порятунку тварин.

Рятувальники, які прибули на місце події, побачили, що бобер украй виснажений і слабкий. Його витягли з ями та передали ветеринарам у Центр порятунку диких тварин на лікування та реабілітацію.

Зовсім скоро пан Бобер видужає і повернеться додому. Плекаємо надію, що він розповість всім знайомим бобрам про те, що слід бути дуже обережними, щоб не потрапити у подібну, небезпечну для бобрячого життя ситуацію, — сказали волонтери.

У Центрі порятунку диких тварин додали, що бобра знайшли в ямі серед сміття і дохлої риби. Щойно тварину привезли в клініку, її обстежили та діагностували сильну інтоксикацію та набряк легень. Лікарі надали допомогу, обробили бобра та прокапали, після чого він почав рухатись.

Оскільки в клініці немає умов для утримання бобра, ми забрали його до нашого Центру і будемо лікувати згідно з призначенням лікарів. Стан тяжкий, та сподіваємось, що нам вдасться допомогти йому одужати, — розповіли ветеринари.

бобер

Також волонтери попросили підтримати бідного бобра і пожертвувати кошти на його порятунок. Реквізити для донатів можна знайти за посиланням

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що киян закликають не залишати улюбленців у закритих авто під час спеки.

Читай також: "7 рідкісних тварин з окупованого заповідника "Асканія-Нова"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації