На Київщині замість зруйнованої п'ятиповерхівки зведуть новий будинок

На Київщині замість зруйнованої п'ятиповерхівки зведуть новий будинок Будинок на вул. Декабристів, 42 у Василькові після влучання російської ракети. Фото: вікіпедія

У Василькові замість зруйнованого російською ракетою п'ятиповерхового будинку зведуть новий. Він матиме 9 поверхів та буде розрахований на 96 квартир. Про це повідомляє голова Служби відновлення та розвитку інфраструктури Київщини Руслан Ничік.

Будинок по вул. Декабристів, 42 у Василькові зруйнувала російська ракета в лютому 2022 року. Будівля була зруйнована вщент та визнана непридатною для експлуатації.

Залишки будинку вже демонтували. Зараз на об'єкті вже влаштували пальове поле, монолітні вертикальні конструкції підвалу другої та частково першої секцій і фундаментні плити. Наступний етап – зведення монолітного каркаса будинку та мурування зовнішніх і внутрішніх стін.

У Василькові замість зруйнованої п'ятиповерхівки зведуть новий будинок
Фото: фейсбук Руслана Ничіка

Новий дев'ятиповерховий будинок матиме укриття і утеплений фасад. Проєктом відбудови також передбачено благоустрій території.

У Василькові замість зруйнованої п'ятиповерхівки зведуть новий будинок
Фото: фейсбук Руслана Ничіка

Раніше "ТиКиїв" писав, що на одній зі станцій столичного метро розпочнеться капітальний ремонт, який триватиме майже два місяці. Подробиці читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації