На Київщині збудують 600 модульних будинків для людей, які втратили домівки

На Київщині збудують 600 модульних будинків для людей, які втратили домівки Фото: Shutterstock

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з американським бізнесменом і меценатом, засновником і виконавчим директором Wasatch Group Деллом Лоєм Хансеном.

володимир зеленський і лой хансен
Фото: сайт Президента України

У 2023-2024 роках Wasatch Group у партнерстві з благодійною організацією To Ukraine With Love планує збудувати в Київській області 600 повністю мебльованих модульних будинків для людей, чиї домівки були зруйновані внаслідок війни. 

Засновник Wasatch Group також презентував Володимиру Зеленському проєкт багатоквартирного житлового комплексу "Містечко Хансена". Це буде велика громада для людей похилого віку, ветеранів війни, удів, сиріт і людей з інвалідністю. Проєкт передбачатиме центри медичного й емоційного догляду, а також фізіотерапію, арттерапію та інші необхідні послуги. 

Це містечко зможе замінити кілька дитячих будинків сімейного типу, зруйнованих під час війни. Ми знаємо, що понад 100 таких закладів було зруйновано, і питанням їх відновлення опікується перша леді України Олена Зеленська, — зазначив Делл Лой Хансен. 

Також американський меценат розповів Володимиру Зеленському про ініціативу побудови в кількох регіонах України житлових будинків для людей похилого віку, які залишилися без домівки. Для потреб мешканців будуть передбачені безкоштовні стоматологічні клініки, перукарські та манікюрні послуги, центри гарячого харчування та кінотеатри. 

Володимир Зеленський подякував Деллу Лою Хансену за цю ідею та турботу про людей похилого віку. Також вони обговорили можливість участі Wasatch Group в побудові нових сучасних реабілітаційних центрів для ветеранів війни. Про це повідомили на сайті Президента України.

володимир зеленський і лой хансен
Фото: сайт Президента України

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації