На Київщині звели найвищу дерев'яну гойдалку України: де її знайти

На Київщині звели найвищу дерев'яну гойдалку України: де її знайти Фото: фейсбук Лани Вєтрової

На околицях села Шкарівка, поблизу Білої Церкви, звели найвищу дерев'яну гойдалку в Україні. Її внесли в Книгу рекордів України. Про це повідомила керівниця Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

Велетенська гойдалка з вражаючою панорамою, де можна милуватися сходом сонця, уже зацікавила селфмейкерів, інстаграмників, блогерів та просто закохані пари. На гойдалці можна одночасно розміститися двом, а то й трьом людям, таким чином розділивши свої емоції з коханими та друзями, — описує гойдалку-рекордсменку Лана Вєтрова.

Гойдалка заввишки 12 метрів. За висотою вона перевершила всі попередні найвищі гойдалки України. Наприклад, відома гойдалка в екопарку "Гуцул Ленд" у Буковелі заввишки 8,88 метра, а гойдалка в комплексі відпочинку "Vdoma. Шале у Карпатах" на Закарпатті заввишки 9,45 метра.

Гойдалка біля Білої Церкви споруджена на суцільних дерев'яних колодах і укріплена потужним котлованом глибиною 3,5 метри. Над її встановленням працювали 20 людей — трактористи, кранівники, лісники, водій габаритної фури, електрики, бруківники, зварювальники.

Сфотографуватися на цій гойдалці можуть усі охочі. Знайти її можна за координатами.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Київській області врятували 260-річний дуб. Детальніше про це читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації