На Оболоні розчистили береги озера, де відпочивають місцеві

На Оболоні розчистили береги озера, де відпочивають місцеві Усі фото: facebook.com/pleso2016

Комунальники розчистили прибережну смугу озера Біле, що розташоване серед житлових будинків в Оболонському районі міста. Про це повідомили у КП "Плесо".

Там розповіли, що розчистити територію навколо озера просили місцеві жителі — водойма є популярним місцем відпочинку для мешканців сусідніх будинків. Узбережжя та поверхня озера були засмічені деревами та гілками, що впали. 

Фото: facebook.com/pleso2016

Комунальники відреагували на звернення та розчистили від сміття береги озера та саму водойму. Зокрема, з води витягли дерева, що впали у воду, а гілки зібрали та вивезли. Роботи проводили наприкінці липня.

Фото: facebook.com/pleso2016

Тепер, кажуть у "Плесо", стан прибережної території озера Біле відповідає нормам. Крім того, територія навколо озера стала безпечнішою та має більш естетичний вигляд.

Фото: facebook.com/pleso2016

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що озеро Тягле у Дарницькому районі вкрилося маслянистою зеленою плівкою. За словами місцевих жителів, на поверхні озера вздовж берега утворилася зелена плівка, яка не пропускає сонячні промені. Фахівці взяли зразки води, щоб зробити аналіз та з'ясувати походження й склад забрудників.

Читай також: "Лише на двох пляжах Києва безпечно купатися: свіжі результати перевірки"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації