На парковках популярних торгових центрів у Києві з'являться зарядні станції для електромобілів

На парковках популярних торгових центрів у Києві з'являться зарядні станції для електромобілів Фото: "Епіцентр"

Мережа торгових центрів "Епіцентр" почала співпрацю з українським стартапом GO TO-U. Разом вони будуть розвивати зарядну інфраструктуру в Україні. Мета — забезпечити безперебійне заряджання електромобілів українців. Про це повідомили на сайті "Епіцентру".

Кожну парковку "Епіцентру" обладнають зарядними станціями для електромобілів. Співпраця зі стартапом GO TO-U передбачає інтеграцію програмних рішень із зарядними станціями. Це означає, що завдяки унікальній технології резервації власники електромобілів зможуть резервувати конектори заздалегідь і у такий спосіб ефективно планувати свій час, уникаючи черг.

На парковках торгових центрів у Києві з'являться зарядні станції для електромобілів
Фото: "Епіцентр"

Також водії електромобілів можуть обрати будь-який зручний для себе спосіб оплати зарядки. Це можна зробити через особистий гаманець у застосунку GO TO-U або карткою за допомогою ApplePay або GooglePay. Можливість оплати через картку — абсолютно нова функція, яку GO TO-U реалізувала з нагоди початку співпраці з "Епіцентром".

Якщо у користувача під час заряджання виникнуть будь-які питання чи складнощі, він завжди зможе скористатися послугами технічної підтримки GO TO-U, яка працює в режимі 24/7.

На парковках торгових центрів у Києві з'являться зарядні станції для електромобілів
Фото: "Епіцентр"

Раніше "ТиКиїв" писав, що Уряд планує створити в кожній громаді Центри життєстійкості. Що це таке та як вони працюватимуть — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації