На Печерську відкрили мурал, присвячений силам ППО та енергетикам

На Печерську відкрили мурал, присвячений силам ППО та енергетикам Фото: ДТЕК

У Печерському районі Києва відкрили мурал "Захисники світла", присвячений силам ППО та енергетикам. Його написали на будинку по бул. Миколи Міхновського, 3-А. Про це повідомляє ДТЕК.

У Києві відкрили мурал, присвячений силам ППО та енергетикам
Фото: ДТЕК

На стінописі зображено військового, який пильнує небо від небезпеки, та енергетика, який готовий швидко лагодити електромережі у разі пошкоджень. На відкритті муралу були присутні військові 112-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, які захищають Київ, та енергетики компанії ДТЕК.

У Києві відкрили мурал, присвячений силам ППО та енергетикам
Фото: ДТЕК

Робота над створенням стінопису тривала з березня 2023 року. Ідея увіковічити нелегку, але важливу справу воїнів ППО та енергетиків з'явилася одразу після проходження минулої складної зими. Для втілення ідеї провели конкурс, у межах якого обрали робочу групу художників та ілюстраторів, які у співавторстві працювали над реалізацію проєкту. Автором малюнку стала Дарця Зіронька, а мурал створили українські художники Андрій Ковтун, Антон Кондрашов та Вікторія Лайм.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Нью-Йорку з'явилася інсталяція, присвячена Ірпеню. Детальніше про неї читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації