На площі Шевченка демонтували півтора десятка МАФів: замість них буде зелена зона

На площі Шевченка демонтували півтора десятка МАФів: замість них буде зелена зона Фото: facebook.com/kyivblagoustrii

На площі Тараса Шевченка в Оболонському районі столиці демонтували 15 МАФів загальною площею 381 квадратний метр. На місці, де вони стояли, облаштують зелену зону, повідомляє Департамент територіального контролю Києва.

МАФи демонтували за ініціативи Київзеленбуду в межах загальної концепції розвитку зелених зон Києва. Тимчасові споруди стояли поруч з Інститутом ендокринології, деякі — на зелених зонах.

Скриншот сюжету телеканалу "Київ"

У Департаменті територіального контролю кажуть, що вже не раз отримували від інституту скарги на ці ятки. Крім того, МАФи були розміщені з порушеннями, псували естетичний вигляд площі Шевченка, завдавали шкоди довкіллю та порушували санітарні норми.

Тож їх вирішили прибрати "з дотриманням усіх правил та норм", щоб привести до ладу територію та збільшити кількість зелених зон у столиці.

Нагадаємо, за червень комунальники демонтували у Києві 2000 незаконних рекламних конструкцій. Більша частина з них була вивісками, які повісили на фасадах столичних будинків з порушеннями міських правил розміщення реклами.

Читай також: "На Пріорці знесли МАФи: що буде замість них"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації