На Подолі перекрили вулицю через прорив труби

На Подолі перекрили вулицю через прорив труби Фото: unsplash.com

Вранці 9 січня на вулиці Оболонській у Подільському районі столиці перекрили рух через черговий прорив труби. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

За інформацією комунальників, сталася аварія на водопровідній магістралі діаметром 300 мм за адресою: вул. Оболонська, 31. Без водопостачання залишились будинки № 27, 31, 34 та 36 на цій вулиці.

Рух вул. Оболонською перекрито через аварію на водопроводі. На місці працюють дорожники та фахівці ПрАТ "АК "Київводоканал", — повідомили там.

У КМДА зазначають, що для транспорту перекрита ділянка між вулицями Волоською та Межигірською. Робітники "Київавтодору" виконують там обробку вулиці протиожеледними матеріалами.

Зазначимо, що напередодні витік води стався на вулиці Великій Васильківській — там також прорвало водопровідну магістраль. Комунальники швидко прибули на місце аварії та локалізували витік. 

У столичній адміністрації кажуть, що кількість аварій збільшилась через стрімке похолодання та різку зміну температури ґрунту. Особливо вразливими є ділянки мереж з найбільшими термінами експлуатації. 

Нагадаємо, увечері 7 січня стався прорив труби з холодною водою на бульварі Жуля Верна на столичній Борщагівці. Через аварію затопило проїжджу частину. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації