На Подолі з'явився мурал із зображенням Буданова у ромашках

На Подолі з'явився мурал із зображенням Буданова у ромашках Фото: ГУР МО

На вулиці Введенській, 6 з'явився мурал із зображенням глави Головного управління розвідки Кирила Буданова. Про це повідомляє NV.

На стінописі зображено чоловіка у чорному однострої, який стоїть поміж ромашок та тримає на руках кота. На одній із ромашок сидить пташка, а сова з мечем зверху нагадує емблему ГУР МО.

Авторами муралу стали стріт-арт художниці — сестри Мішель і Ніколь Фельдман.

Стінопис присвячений герою України, образу справжнього українця, який йде і нічого не боїться. І навколо квіти, які надірвані, але це все ще красиве поле. Не всі вони цілі, але вони є і вони разом. Ця людина несе велику відповідальність, це насправді важко, особливо у такий час, — сказали сестри Фельдман.

Буданов
Фото: ГУР МО

І хоча художниці не кажуть прямо, що намалювали Буданова, на це вказують кілька ознак: погон генерал-лейтенанта, кіт Гюнтер і канарка, яка мешкає в приймальні очільника української розвідки.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що на Подолі з'явився мурал "Мудрий панує над зірками" роботи художника Володимира Манжоса. Основна мета створення муралу — вшанування роботи ГУР та відзначення військових успіхів Сил оборони України в Чорному морі. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації