На Русанівських Садах зроблять тунель під залізницею, щоб "вивести" Подільський міст на Троєщину

На Русанівських Садах зроблять тунель під залізницею, щоб "вивести" Подільський міст на Троєщину Скриншот відео з каналу Come Sail Away

Під залізничним полотном між Русанівськими Садами та Райдужним масивом прокладуть тунель, щоб пустити рух транспорту з Подільського мосту в бік вулиці Оноре де Бальзака. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник в інтерв'ю "Економічній правді".

За його словами, підрядник зробить "прокол" під залізницею, по якому пустять дорогу з естакади Подільського мостового переходу на вулицю Бальзака. Поворозник зазначив, що рішення з "проколом" буде тимчасовим.

З'їзд на Бальзака — теж тимчасове рішення. Рух мостом — повністю тимчасове рішення, тому що в нас вже нема, наприклад, двостороннього з'їзду на Набережно-Лугову на правому березі, — зазначив заступник голови КМДА.

Також столична влада планує облаштувати транспортний хаб на кільці, де розташована зупинка швидкісного трамвая та станція електрички Kyiv City Express "Троєщина-2", щоб туди могли під'їжджати автобуси.

За словами Поворозника, міська влада розглядала також проєкти шатлів від Севастопольської площі до Троєщини, але щодо реалізації цього проєкту поки є технічні питання.

Зазначимо, що проєкт будівництва Подільського мостового переходу передбачає будівництво естакади через залізницю. Звести її мали ще у 2020 році, але підрядна компанія "Еко-буд-трейд" досі так і не змогла побудувати естакаду. На думку Поворозника, така затримка пов'язана з епідемією коронавірусу і початком повномасштабної війни.

Нагадаємо, перший заступник голови КМДА пояснив, чому Рада оборони Києва не буде скасовувати рішення про зупинку наземного громадського транспорту під час повітряних тривог. 

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації