На Севастопольській площі та на Печерську обмежать рух: деталі

На Севастопольській площі та на Печерську обмежать рух: деталі Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

На двох ділянках доріг у Солом'янському та Печерському районах Києва з 20 липня почнуть обмежувати рух транспорту. Про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на Київавтодор.

Так, у Солом'янському районі частково перекриють тунель під Севастопольською площею — у напрямку від проспекту Валерія Лобановського на Чоколівський бульвар. 

На цій ділянці автодорівці проводитимуть поточний ремонт дорожнього покриття. Обмеження триватиме орієнтовно до 15 серпня.

На Севастопольській площі та на Печерську обмежать рух

А у Печерському районі обмежуватимуть рух на вулиці Старонаводницькій, на ділянці між вулицями Генерала Алмазова та Добровольчих батальйонів.  

Там комунальники також планують виконати поточний ремонт дорожнього покриття. Дорогу перекриватимуть приблизно до 23 серпня.

На Севастопольській площі та на Печерську обмежать рух

У Київавтодорі перепросили у киян за тимчасові незручності та попросили враховувати обмеження під час планування своїх маршрутів.

Нагадаємо, також через ремонт обмежили рух на шляхопроводі на перетині вулиць Лугової та Богатирської в Оболонському районі столиці. Цей шляхопровід ремонтуватимуть уперше за майже 40 років. У КМДА кажуть, що капітальний ремонт там "є нагальним та необхідним", щоб ліквідувати зношеність нижніх шарів дорожнього одягу та гідроізоляції й відновити деформаційні шви.

Читай також: "Між "Деміївською" та "Либідською" почали будувати новий тунель метро: фото"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації