На трасі під Києвом відкрився сотий ресторан McDonald's

На трасі під Києвом відкрився сотий ресторан McDonald's Фото: пресслужба McDonald's

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's відкрила новий ресторан під Києвом. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Заклад розташований на 20-му кілометрі автодороги "Київ-Чоп" у селі Стоянка. У компанії кажуть, що це — вже другий ресторан мережі на цій трасі. Раніше в листопаді цього ж року на ній відкрився McDonald's у сусідній Житомирській області.

На трасі під Києвом відкрився сотий ресторан McDonald's
Фото: пресслужба McDonald's

Площа нового закладу під Києвом становить 430 квадратних метрів, він вміщатиме 102 відвідувачів у залі та ще 132 — на терасі. У залі працюють 10 терміналів самообслуговування, а на McDrive — модернізовані цифрові дисплеї.

Як і інші заклади McDonald's, цей ресторан зачинятиметься під час повітряної тривоги. Роботу відновлюватимуть орієнтовно через годину після скасування тривоги.

0 / 0

Ресторан у Стоянці став сотим закладом мережі серед тих, які зараз функціонують в Україні. Він працюватиме щодня з 09:00 до 21:00.

Нагадаємо, український фонд Ukrainian Food Foundation відкрив у Києві благодійну кухню та ресторан Noble Kitchen. У закладі готують для вимушених переселенців.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації