На Троєщині за 12,5 млн відремонтують станцію швидкісного трамвая "Романа Шухевича", де обвалились сходи

На Троєщині за 12,5 млн відремонтують станцію швидкісного трамвая "Романа Шухевича", де обвалились сходи Фото: Wikimedia Commons

На Троєщині капітально відремонтують станцію Лівобережної лінії швидкісного трамвая "Романа Шухевича" на перетині проспекту Шухевича та вулиці Оноре де Бальзака. Минулої зими там обвалилися сходи.

Оголошення на вибір підрядника для проведення капремонту станції оголосив "Київпастранс" у системі електронних закупівель Prozorro. Роботи оцінили у 12 533 674 грн. Аукціон планують провести 7 листопада, а завершити ремонт переможець торгів має до 30 серпня 2025 року.

Згідно з тендерною документацією, на станції мають відремонтувати сходи та інші конструкції. Зокрема, там підсилять сталевими балками та забетонують фундаменти, розберуть старі та облаштують нові сходи, покладуть нові перекриття тощо.

Також на станції розберуть стару бруківку та зроблять нове мощення з тротуарної ФЕМ-плитки, оновлять покриття стін, замінять металеві огорожі, відновлять покриття металевих поверхонь, захистять бетонні конструкції тощо.

Фото: t.me/kyivpassengers

Нагадаємо, у січні цього року кияни помітили, що на станції швидкісного трамвая "Романа Шухевича" частково обсипалися сходи. "Київпастранс" закрив обидва сходових прогони, що ведуть на станцію, для пішоходів. Через це пасажирам доводиться робити великий гак, щоб потрапити на платформу станції або ж спуститися з неї.

Нагадаємо, у столиці продовжує погіршуватися стан частини Повітрофлотського шляхопроводу, що проходить над лінією швидкісного трамвая. Через аварійну ситуацію там вже заборонили проїзд тролейбусів-"гармошок".  

Читай також: "Як столиця та Київщина готують дороги до зими"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації