На ВДНГ вдруге відбудеться фестиваль "Книжкова країна": коли та що там буде

На ВДНГ вдруге відбудеться фестиваль "Книжкова країна": коли та що там буде Фото: пресслужба "Книжкової країни"

Команда "Книжкової країни" на ВДНГ оприлюднила дати проведення свого другого фестивалю. Він відбудеться з 26 до 29 вересня.

Порівняно з першим, на цьому заході буде більше тематичних напрямів та івентів. Також тут традиційно зберуться представники українських видавництв, письменники, журналісти, блогери та інші діячі індустрії. 

Місія фестивалю — залучити якомога більше людей до читання, водночас зробити це завдяки цікавим подіям, активностям, а також особливій атмосфері, — каже засновник "Книжкової країни" Євген Мушкін. 

На ВДНГ вдруге відбудеться фестиваль Книжкова країна
Фото: пресслужба "Книжкової країни"

На фестивалі буде великий ярмарок книжок, презентації, майстер-класи, обговорення з авторами та експертами, зустрічі із зірковими гостями тощо. Також цьогоріч створять більше зон для читання. 

Крім того, цього разу на фестивалі дебютують три нові напрями. Так, у рамках програми "Кіно та література" в павільйоні №6 проводитимуть профільні івенти, дискусійні панелі, майстер-класи зі створення кіносценаріїв й екранізації творів. 

Окремою складовою програми стане #ФРОНТМЕНИ — ініціатива з творчої репрезентації військових та ветеранів, у межах якої у павільйоні №4 проходитимуть зустрічі з авторами-ветеранами, презентації й інші заходи. 

На ВДНГ вдруге відбудеться фестиваль Книжкова країна
Фото: пресслужба "Книжкової країни"

Також "Книжкова країна" додасть тематичний напрям "Фентезі та горор", у межах якого відбудуться виступи дебютантів та відомих авторів, перформанси, квести, інтерактивні заходи тощо. 

Водночас на фестивалі продовжать роботу дитяча та освітні зони. А для найменших відвідувачів створять спеціальні місця з доглядом, щоб дати батькам можливість відпочити й вільно погуляти територією.

Нагадаємо, у столичному Українському домі під час "Літньої Кіношколи" пройдуть покази короткометражних стрічок кінофестивалю "Миколайчук OPEN".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації