На ВДНГ відкриється "Зимова Країна" з величезною ковзанкою та святковими розвагами

На ВДНГ відкриється "Зимова Країна" з величезною ковзанкою та святковими розвагами Фото: пресслужба ВДНГ

У грудні на столичному ВДНГ знову відкриється різдвяна локація "Зимова Країна" з ковзанкою, святковим ярмарком, виставками та іншими розвагами. Вона розпочне роботу 9 грудня і працюватиме до 17 березня 2024 року.

Цьогоріч "Зимова Країна" працюватиме під гаслом "Поділись світлом". Тему обрали не тільки через можливі блекаути, а й тому, що вона відображає фізичну та моральну взаємодопомогу. Також цього разу збільшили кількість святкових локацій, особливо дитячих. Усі вони забезпечені автономними джерелами живлення на випадок відключень світла.

"Зимова Країна" на ВДНГ
Фото: пресслужба ВДНГ

Серед оновлень — імерсивна виставка-казка крижаних скульптур "Снігова королева", що проходитиме у великому білому шатрі на центральній площі ВДНГ. Біля Оранжереї можна буде завітати до експозиції "Illuminarium. Магія світла", що складається з яскравих ілюмінованих інсталяцій.

А Universum Hall у павільйоні №6 презентує насичену концертну програму. Також заплановані благодійні джазові й симфонічні вечори на підтримку ЗСУ та різдвяні музичні шоу для дітей і дорослих.

"Зимова Країна" на ВДНГ
Фото: пресслужба ВДНГ

На центральній площі розташують ключові святкові й розважальні локації. У центрі ВДНГ працюватиме ковзанка площею 2500 квадратних метрів, з новим фантазійним оформленням.

Біля центрального входу розмістять різдвяний ярмарок, святкову ялинку, Венеціанську карусель і колесо огляду, а ближче до ковзанки — великий фудкорт зі стравами на грилі, фастфудом, солодощами та пряними напоями. 

"Зимова Країна" на ВДНГ
Фото: пресслужба ВДНГ

З 27 грудня по 7 січня біля ялинки демонструватимуть нову фольклорно-етнографічну виставу, яка познайомить відвідувачів із традиціями Різдва, Маланки й Водохреща у різних регіонах України. 

Протягом усієї зими дітей та дорослих зустрічатимуть добре знайомі мешканці "Зимової Країни" — сніговички, у яких цьогоріч буде поповнення: маленька Сяйва. Анімаційна програма за їхньою участю запланована на вихідні та святкові дні.

Також цього сезону повертається казкове містечко "Різдвяна Фабрика Мрій", де ельфи виготовляють ялинкові кульки зі скла та здійснюють мрії. А Санта зустрічатиме дітей та їхніх батьків на святковому шоу. 

0 / 0

Нагадаємо, біля ТРЦ River Mall відкриється "Кришталева ковзанка" площею 1600 квадратних метрів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації