На ВДНГ відкривається артпростір із золотим пшеничним полем та світловими скульптурами

На ВДНГ відкривається артпростір із золотим пшеничним полем та світловими скульптурами Фото: пресслужба ВДНГ

У межах цьогорічної "Зимової країни" на ВДНГ відкриється артпростір "ILLUMINARIUM. Магія світла" — парк ілюмінації зі світловими скульптурами. Про це повідомляє пресслужба виставкового комплексу.

Простір почне працювати в Яблуневому саду, що поруч з Оранжереєю, з 9 грудня. Територію парку об'єднуватимуть світлові тунелі та арки, між якими розмістяться чудернацькі ілюміновані скульптури. Гості зможуть зробити тут ідеальні різдвяні фото та зануритись у магічне різдвяне сяйво. 

"ILLUMINARIUM. Магія світла" на ВДНГ
Фото: пресслужба ВДНГ

Основою локації стануть яскраві металеві інсталяції з використанням LED-підсвітки. Парк заселять казковими тваринами, персонажами, чарівними деревами та цікавими абстракціями. Загалом в артпросторі будуть представлені понад 50 інтерактивних ілюмінованих скульптур до 7 метрів заввишки.

А родзинкою парку стане золоте пшеничне поле, що сяятиме кожним колоском. 

"ILLUMINARIUM. Магія світла" на ВДНГ
Фото: пресслужба ВДНГ

Для дітей в артпросторі передбачені святкові квести на вихідних і різноманітні ігри. Також на території парку працюватиме фудкорт зі смаколиками та теплими напоями.  

Докладніше про те, які ще святкові локації працюватимуть на ВДНГ у межах "Зимової країни", читай за посиланням. У цьому році для гостей підготували багато цікавого.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації