На відновленій пожежній частині під Києвом намалювали мурал

На відновленій пожежній частині під Києвом намалювали мурал Фото: t.me/dsns_kyiv_region

У Бородянці на відновленій пожежно-рятувальній частині намалювали яскравий мурал, який нагадує про мужність та силу рятувальників. Про це повідомляє ДСНС Київщини.

Після деокупації Київської області рятувальники відновили зруйновану і розграбовану росіянами пожежну частину. 

І тоді постало питання про оздоблення легендарного підрозділу. Воно мало бути символічним і з сильним мотивуючим посилом для всіх жителів героїчної Бородянки, — розповіли пожежники про виникнення ідеї створення муралу.

Автором стінопису став чернігівський рятувальник Віталій Вороний. Для передачі візуально вражаючого і потужного образу українського рятувальника художник використав яскраві кольори та вигадливі деталі. Таким чином він шанував важливу роботу, яку виконують рятувальники.

За словами рятувальників, коли мурал був закінчений, навіть місцеві жителі були в захваті.

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що у столиці затвердили порядок створення муралів. Він визначатиме механізми не тільки нанесення нових муралів, а також їх утримання, збереження та демонтаж. Зокрема, у столиці заборонять створювати стінописи на фасадах об'єктів культурної спадщини або ті, що містять рекламу чи інформацію або контент, заборонений українським законодавством.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації