На Вокзальній площі змінюють схему руху: машини та громадський транспорт розділили

На Вокзальній площі змінюють схему руху:  машини та громадський транспорт розділили Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

На столичній Вокзальній площі змінюють схему руху, щоб впорядкувати транспортні потоки. Тепер різні види транспорту будуть їздити окремими смугами, повідомляє Центр організації дорожнього руху.

Транспортні потоки розподілили таким чином, щоб громадський транспорт під'їжджав найближче до вокзалу. А таксі та інші легкові авто "відсунули" далі.

Що саме змінилось:

  • Перша лінія руху тепер призначена виключно для руху громадського транспорту. Туди перенесли зупинки автобусів та тролейбусів.
  • Другою лінією рухатимуться як громадський транспорт, так і легкові автомобілі. На цій смузі можна буде висаджувати пасажирів винятково через ліву сторону автомобіля.
  • Третя лінія тепер призначена для руху таксі та приватних автомобілів. На ній дозволена лише тимчасова зупинка для висадки та посадки пасажирів.

Також у ЦОДР зазначили, що наскрізний проїзд з Вокзальної площі на вулицю Вокзальну в напрямку вулиці Павла Скоропадського заборонений.

Нагадаємо, на Центральному залізничному вокзалі Києва невдовзі може з'явитися книгарня та мінівідділення банку. Площі під них Укрзалізниця виставить на аукціон найближчим часом.

Читай також: "Для вокзалів Києва та інших міст створили інтерактивну Мапу безбар'єрності"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації