Насувається гроза: у Києві оголосили штормове попередження

Насувається гроза: у Києві оголосили штормове попередження Фото: "ТиКиїв"

У Києві та Київській області оголосили попередження першого (жовтого) рівня небезпечності через грозу, яку очікують у найближчі години. Про це попереджає КМДА з посиланням на Укргідрометцентр.

У найближчі дві години з утриманням до кінця доби 6 травня в Києві та Київській області — грози, — повідомили там.

Загалом же у столиці збережеться хмарна погода з проясненнями, можливий короткочасний дощ.

Під час грози киянам рекомендують зачинити усі вікна та не підходити до них, а також — не братися за металеві вхідні двері.

Куди звертатись під час грози

  • При підтопленні проїжджої частини чи тротуарів слід телефонувати до диспетчерської "Київавтодору" за номером (044) 284-74-19.
  • Якщо впало дерево чи зламалися гілки — телефонувати до аварійно-диспетчерської служби "Київзеленбуду": (044) 272-40-18.
  • Якщо падіння дерев чи гілок загрожує життю, слід викликати рятувальників: 101 або (044) 430-37-13 (телефон КАРС). При травмуванні людей — телефонувати 103.
  • У разі несправності світлофорів чи дорожніх знаків потрібно звертатися за номерами: (044) 278-35-40 або (050) 439-83-66.

Нагадаємо, раніше у Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського підбили погодні підсумки квітня у Києві. За цей місяць було встановлено 13 температурних рекордів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації