Нацвідбір 2024: стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2024

Нацвідбір 2024: стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2024 Скриншот трансляції Нацвідбору

На Євробаченні 2024 у Швеції Україну представлятиме дует alyona alyona & Jerry Heil. Вони перемогли у фіналі Національного відбору, який відбувся увечері 3 лютого.

Результати голосування журі та глядачів оголосили під час додаткового прямого етеру увечері 4 лютого.

Загалом у глядацькому голосуванні у "Дії" взяли участь 1 167 176 українців, що є рекордом конкурсу. Така кількість охочих віддати свій голос навіть "поклала" застосунок, через що оголошення результатів перенесли майже на добу.

На міжнародному пісенному конкурсі у шведському Мальме alyona alyona & Jerry Heil виступатимуть з піснею Teresa & Maria, яка принесла їм перемогу у Нацвідборі.

Євробачення 2024 проходитиме у травні у шведському місті Мальме. Півфінали, в одному з яких братимуть участь alyona alyona & Jerry Heil, відбудуться 7 та 9 травня. А гранд-фінал пройде у суботу, 11 травня.

Нагадаємо, увечері 3 лютого відбувся фінал Нацвідбору, на якому мали обрати артиста, що представить Україну на Євробаченні 2024. Однак під час голосування у застосунку "Дія" стався збій через занадто велику кількість охочих проголосувати. В результаті голосування у "Дії" продовжили до 19:05 4 лютого.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про перекладачку жестовою мовою Катерину Заботкіну, яка стала справжньою зіркою соцмереж після свого запального дебюту на Нацвідборі на Євробачення.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації