Netflix випустив трейлер документалки про наслідки холодної війни та вторгнення в Україну

Netflix випустив трейлер документалки про наслідки холодної війни та вторгнення в Україну Кадр з серіалу Turning Point: The Bomb and the Cold War

Стрімінгова платформа Netflix оприлюднила трейлер свого нового документального серіалу Turning Point: The Bomb and the Cold War (Переломний момент: бомба і холодна війна). Він розповідатиме про наслідки холодної війни, російське вторгнення в Україну та загрозу ядерної зброї.

Протягом десяти серій автори проєкту спробують дати всебічну оцінку подіям, які призвели до холодної війни, а також простежити наслідки цього конфлікту по всьому світу протягом десятиліть. 

Для документального серіалу записали понад 100 інтерв'ю з різними людьми — від колишніх і нинішніх світових лідерів (включно з президентом України Володимиром Зеленським) до істориків та звичайних людей, чиї життя кардинально змінилися внаслідок холодної війни.

Вторгнення росії в Україну у серіалі розглядатимуть як приклад того, що історія холодної війни безпосередньо пов'язана з подіями сьогодення.  

Майже кожен аспект війни в Україні є відлунням холодної війни, — каже режисер Браян Кіппенбергер.

Прем'єра документального серіалу Turning Point: The Bomb and the Cold War відбудеться 12 березня на Netflix.

Раніше "ТиКиїв" поговорив із зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорієм Баклановим про те, як актори проживають війну на сцені, чи буде продовження серіалу та в якій виставі його можна побачити разом із дружиною.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації