Невдовзі "Бориспіль" знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна – Єрмак

Невдовзі "Бориспіль" знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна – Єрмак Фото: Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" пройшла десята зустріч із представниками дипломатичного корпусу з питань імплементації Формули миру Володимира Зеленського. Провів зустріч керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

Звертаючись до присутніх, керівник Офісу Президента нагадав, що о 3-й годині ночі 24 лютого 2022 року з аеропорту "Бориспіль" вилетів останній пасажирський літак. Також він висловив переконання, що невдовзі "Бориспіль" знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна, адже Україна може забезпечити його безпеку.

Це повернення до елементів миру можливе тому, що Україна стала сильнішою. Тепер ми здатні забезпечити безпеку цього об'єкта. Завдяки нашим Силам оборони й нашим друзям — вашим країнам. І я впевнений: символічні посадкові талони, які ви отримали на вході, скоро стануть справжніми, — сказав Андрій Єрмак.

За словами заступника керівника Офісу Президента Андрія Сибіги, "Бориспіль" стане першим аеропортом, який відкриють щойно дозволить безпекова ситуація.

Нагадаємо, що керівництво аеропорту "Бориспіль" вже має плани на його модернізацію. На реконструкцію інфраструктури летовища планують витратити близько 420 мільйонів євро. На що витратять кошти — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації