Нікіта Добринін став новим ведучим медіа "ТиКиїв"

Нікіта Добринін став новим ведучим медіа "ТиКиїв" Нікіта Добринін

До команди "ТиКиїв" доєднався відомий теле- та радіоведучий, блогер та інфлюенсер Нікіта Добринін. Він став ведучим нового проєкту "Київ, що тримається" на YouTube-каналі "ТиКиїв".

Разом з Нікітою Добриніним "ТиКиїв" розпочав роботу над новим YouTube-проєктом – "Київ, що тримається". Це серія відвертих інтерв’ю з людьми столиці, які продовжують свою справу попри війну, своїми діями надихають інших та роблять це місто сильнішим. Герої проєкту – відомі своєю діяльністю українці: діячі культури, актори, музиканти, ресторатори, підприємці та волонтери, що живуть у Києві.

"Цей проєкт про особистісні виклики і професійне зростання, про війну і Київ, про мотивацію, майбутнє та місію в житті. Цим проєктом ми хочемо надихати глядачів не тільки триматись, але й зростати і підсилюватись, переглядаючи досвід інших киян", – ділиться Нікіта Добринін.

На телебаченні Нікіта з 2005 року. Зокрема працював на М1, 1+1, МТV Україна, Перший Національний, ТЕТ. Має за плечима ряд успішних проєктів, які отримали велику популярність та визнання глядачів. У 2014 році Нікіта Добринін працював ведучим хіт-параду на телеканалі М1. З 2017 року очолив редакцію чоловічого глянцевого журналу XXL. З серпня 2023 року ведучий шоу «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ.

У Києві я переживав найважливіші події як у своєму персональному житті, так і у житті країни. Мій переїзд до столиці у 2008 році — це початок мого кар'єрного розвитку. Я з маленького міста Чернівці, красивого та затишного, — але Київ завжди мене приваблював масштабом. Тим, що у ньому багато різних цікавих людей: ти виходиш з метро, і тебе одразу захоплює динаміка, енергія і швидкість. Дуже радий жити й працювати тут, я з дитинства про це мріяв, — Нікіта Добринін про Київ.

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації