Німецькі міста подарували Києву нові пожежні авто та сміттєвози: фото

Німецькі міста подарували Києву нові пожежні авто та сміттєвози: фото Фото: пресслужба КМДА

Київ отримав п'ять нових пожежно-рятувальних автомобілів та три сміттєвози як допомогу від німецьких партнерів. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Пожежні авто українській столиці передав Лейпциг. Це два Renault Kerax із колісною формулою 6х6, дві машини MAN (4х4), оснащені сучасними системами піногасіння, та один автомобіль IVECO підвищеної прохідності із колісною формулою 6х6. Лейпциг забезпечив ці авто у співпраці з польською компанією Mito Truck, яка виробила їх у найкоротші терміни. Оплатило техніку Міністерство економічної співпраці та розвитку Німеччини.

Фото: пресслужба КМДА

А від Берліна Київ отримав три сучасних сміттєвози Mercedes Econic, які мають сучасну систему збирання сміття та потужні двигуни екологічного класу Євро-5.

Фото: пресслужба КМДА

Дякую міжнародним партнерам за всебічну підтримку! Нова партія допомоги дозволить столиці ще оперативніше реагувати на виклики воєнного часу і надзвичайні ситуації та ефективно забезпечувати життєдіяльність міста, — написав Кличко.

Фото: пресслужба КМДА

Загалом від початку широкомасштабної війни Київ отримав від міжнародних партнерів і благодійників 60 пожежних авто, 50 сучасних карет швидкої допомоги та 82 міські автобуси.

Наприклад, на початку грудня столиця отримала від німецьких партнерів сучасні карети швидкої допомоги, пожежний автомобіль та іншу техніку. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації