"Нова пошта" встановила на Київщині “поетичні” поштомати: який вони мають вигляд

"Нова пошта" встановила на Київщині “поетичні” поштомати: який вони мають вигляд Фото: novaposhta.ua

"Нова пошта" встановила в Ірпені поштомати з цитатами українських письменників і поетів — Тараса Шевченка, Лесі Українки та Григорія Сковороди. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Також у дизайні поштоматів художники використовували впізнавані українські символи — орнамент, зображення, кольори.

Авторів цитат обирали за принципом їхньої культовості та впізнаваності, самі ж вислови несуть сенси, близькі українцям у контексті нашого сьогодення, але й не втрачають актуальності з часом. Тому у них закладені вічні теми — боротьба, любов, життя.

Шість унікальних "поетичних" поштоматів встановили по всьому місту, ще один — розташований у центральному парку Ірпеня. Цей поштомат оформлений у тематиці персонажів дитячої казки "Пригоди Незнайка". Саме в Ірпені Микола Носов вигадав персонажів своєї знаменитої казки.

У "Новій пошті" зазначили, що це не перший досвід створення кастомних поштоматів. Раніше компанія розробляла особливий дизайн поштоматів для житлових комплексів, ресторанів, різних бізнесів.

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що Укрпошта випустила марки до відкриття Олімпійських ігор 2024 у Парижі. Марки присвячені українським спортсменам.

До нового поштового блоку "Олімпійська команда України 2024" увійшли шість марок: "Дзюдо", "Важка атлетика", "Фехтування", "Веслування на байдарках і каное", "Теніс" та "Кульова стрільба". Усі вони мають незвичну трикутну форму.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації