Нову дорогу на Оболонський острів тимчасово перекрили

Нову дорогу на Оболонський острів тимчасово перекрили Фото: facebook.com/pleso2016

Комунальники тимчасово перекрили для пішоходів та велосипедистів нову дорогу, що веде до зони відпочинку на Оболонському острові. Про це повідомили у КП "Плесо".

Дорогу на Оболонський з боку вулиці Прирічної закрили о п'ятій ранку 27 травня, щоб нанести на ній дорожню розмітку. Відкрити її знову мають вже сьогодні, орієнтовно о 21:00.

Нову дорогу на Оболонський острів тимчасово перекрили
Фото: facebook.com/pleso2016

У "Плесо" зазначили, що нанесення розмітки потрібне для впорядкування руху по цій дорозі пішоходів та велосипедистів.

Напередодні Дня Києва, 24 травня, на Оболоні відкрили новий пішохідний міст-хвилю, що веде на Оболонський острів. Конструкції для мосту були виготовлені ще на заводі "Азовсталь" у Маріуполі, а до Києва їх привезли за кілька тижнів до початку повномасштабної війни.

Міст-хвиля на Оболоні
Фото: kyivcity.gov.ua

Загальна довжина мосту становить 160 метрів, а ширина — 4 метри. У вечірній час він підсвічуватиметься різними кольорами. Проте наразі підсвітку основної конструкції не вмикатимуть, тільки економне LED освітлення огорожі мосту.

На самому Оболонському острові, куди веде міст, облаштували велику рекреаційну зону. Там встановили лави, дитячі майданчики, туалети, проклали пішохідні та велосипедні маршрути. Також висадили нові дерева та кущі: декоративні яблуні, рожеві акації,  бузок та газони, що квітнуть усе літо.

Нагадаємо, раніше столичний очільник Віталій Кличко похвалився проєктами, які втілили у Києві за останні десять років. Зокрема він розповів, скільки у місті оновили та побудували нових доріг, шкіл, дитячих садків, лікарень тощо.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації