Обличчям кампейну Indposhiv Bespoke House став боєць "Азову"

Обличчям кампейну Indposhiv Bespoke House став боєць "Азову" Фото: Indposhiv Bespoke

Ілля Самойленко, військовий полку "Азов" з позивним "Гендальф" став обличчям нового кампейну Indposhiv Bespoke House "Такий один".

Військовий пройшов 8 років війни, Маріуполь, "Азовсталь", пережив полон. За цей час Ілля змінився має вигляд справжнього супергероя з кіно – скляне око та титаново-сталевий протез руки. 

Боєць Азову
Фото: Indposhiv Bespoke

Головна особливість та місія бренду Indposhiv Bespoke – поширення культури одягу bespoke в Україні. В основі цього підходу – максимальна персоналізація, тому для Іллі майстри окремо створили вдосконалену конструкцію одного з рукавів для зручності та ідеальної посадки. 

Боєць Азову
Фото: Indposhiv Bespoke

У команді Indposhiv кажуть, що іншого героя для цієї кампанії, крім Іллі, не можуть навіть уявити. Він з дитинства цікавиться історією одягу та любить якісні костюми, а незадовго до 24 лютого хотів стати клієнтом Indposhiv Bespoke House. 

Ілля хотів стати клієнтом ще до того, як потрапив на "Азовсталь". А вже після розповідав, що навіть там, в гарячій точці й оточенні, мріяв про те, як повернеться і буде ходити в нашому костюмі київськими вулицям, – розповідає засновниця бренду Катерина Возіанова.

Для Іллі Самойленко костюми зараз теж своєрідна форма, тільки не військова. Він розповів, що чоловічий костюм – це похідне від військової уніформи, адже має свої правила, порядок, традицію, наслідування, класичність.

Боєць Азову
Фото: Indposhiv Bespoke

У костюмі всередині є дух і ідея, а зовні – лише матерія. Мені комфортно в костюмах завжди, тому що я почуваюся так, як мені хочеться, – розповідає Ілля Самойленко.

Компанія Indposhiv працює на ринку вже 14 років. Команда пережила кризи, революцію, пандемію і не зупиняється навіть під час повномасштабної війни. Для команди кожен клієнт – унікальний, тому персоналізований підхід до кожної людини не змінилося навіть під час воєнного часу.

Наш клієнт змінюється, українські чоловіки змінились, змінились їхні принципи та погляди. Але де б не були, на фронті чи в тилу – вони всі герої, які заслуговують на нормальне життя. Це те, що ми хочемо донести, – ділиться Катерина Возіанова.

Засновниця бренду Indposhiv Bespoke House Катерина Возіанова впевнена, що зараз як ніколи раніше варто показувати, що життя триває.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації