Очільника "Київміськбуду" відсторонили від виконання обов’язків

Очільника "Київміськбуду" відсторонили від виконання обов’язків Фото: "Київміськбуд"

Очільника "Київміськбуду" Ігоря Кушніра відсторонили від виконання обов'язків. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

Окрім цього, міський голова ініціював проведення аудиту діяльності "Київміськбуду".  

На мою вимогу відбулося спільне засідання Наглядової ради та Правління ПрАТ "Київміськбуд", де було ухвалене рішення про проведення аудиту діяльності компанії із залученням однієї з провідних міжнародних аудиторських фірм. Також працює тимчасова контрольна комісія, яку створили депутати Київради. І вона теж надасть результати перевірки діяльності ПрАТ "Київміськбуд" та її керівництва, — написав Віталій Кличко.

Незважаючи на відсторонення від обов'язків керівника компанії, працівникам "Київміськбуду" доручено продовжувати розпочаті раніше роботи.

Нагадаємо, що днями очільник "Київміськбуду" Ігор Кушнір втрапив у скандал. Посадовець виїхав за кордон за довідкою про інвалідність, але це не завадило йому підкорити спортивні вершини. Разом із дружиною він здійснив сходження на Еверест.

Натомість пресслужба "Київміськбуду" підтвердила справжність довідки про інвалідність та наявність проблем зі здоров'ям в Ігоря Кушніра. У компанії заявляють, що він має третю групу інвалідності та бореться з онкологією.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації