Одну з вулиць у Дніпровському районі частково перекриють до кінця місяця

Одну з вулиць у Дніпровському районі частково перекриють до кінця місяця Фото: pexels.com

З понеділка, 21 жовтня, на вулиці Дениса Рачінського у Дніпровському районі обмежать рух транспорту. Про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на "Київавтодор".

Рух вулицею частково перекриватимуть щодня, з 8:00 до 18:00, до кінця жовтня. Дорожники ремонтуватимуть там асфальтобетонне покриття по всій довжині артерії — від вулиці Євгена Маланюка до вулиці Каховської.

У "Київавтодорі" перепросили у киян за тимчасові незручності та попросили враховувати обмеження руху під час планування своїх маршрутів.

Вулиця Рачінського у місцевості Микільська слобідка виникла в середині XX століття як невеличкий проїзд без назви. У 1975 році вона отримала статус вулиці з назвою Комбінатна. А у січні 2024 року її перейменували на честь українського активіста та захисника Дениса Рачінського, який загинув у березні 2022 року внаслідок ворожого ракетного удару по ТРЦ Retroville.

Нагадаємо, у Києві тимчасово закрили рух пішохідним мостом на вулиці Саперно-Слобідській через проведення протиаварійних заходів. Поки роботи тривають, перейти проїжджу частину цієї вулиці пішоходи можуть по надземному переходу на примиканні зі Стратегічним шосе.

Читай також: "У Києві більш ніж на місяць закриють маршрути одного трамвая та одного тролейбуса: деталі"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації