"Океан Ельзи" переспівав свій хіт "Той день" разом з YAKTAK, KOLA, SHUMEI та Jerry Heil

"Океан Ельзи" переспівав свій хіт "Той день" разом з YAKTAK, KOLA, SHUMEI та Jerry Heil Фото: пресслужба "Океану Ельзи"

До свого 30-річчя гурт "Океан Ельзи" презентував нову версію пісні "Той день" у спільному виконанні з молодими артистами KOLA, Jerry Heil, YAKTAK та SHUMEI. 

Через 24 роки після релізу на культовому альбомі "Янанебібув", пісня отримала нове звучання, нові емоції та нове значення. Тепер у ній звучить спільне, для всіх українців бажання та переконання, що Той День обов'язково настане.

За словами Святослава Вакарчука, при виборі артистів "ОЕ" орієнтувалися на певний критерій. Зокрема вони хотіли заспівати з виконавцями, які народилися або в часи, коли створювався "Океан Ельзи", або після того. Тобто, є ровесниками гурту.

Разом з тим мені хотілося, щоб це були музиканти, у кожного з яких є свої досягнення в музичному житті й власний доробок. І зрозуміло, що голоси та стилістика мали б пасувати до цієї пісні, — каже Вакарчук. 

Кліп на нову версію хіта знімали у спекотний липневий день на вулиці Заньковецької у центрі Києва, у невеликому просторі атмосферної київської квартири.

Цей відеоперформанс побудований на протилежностях, тому тиснява самотньої квартири змінюється свіжим повітрям і простором, а виснаження та обмеження — вірою в те, що ніч мине й почнеться новий день, — розповідає режисер Юра Катинський.

Своє 30-річчя "Океан Ельзи" відзначатиме 12 жовтня цього року. На честь ювілею гурт влаштує у столичному Палаці спорту кілька концертів, які назвали "Океан Ельзи. 30 років — Той день!".

Нагадаємо, до виходу документального фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" випустили альбом RE: Yaremchuk з каверами на головні хіти першої української попзірки Назарія Яремчука.

Читай також: "Українського оператора номінували на MTV Video Music Awards за кліп для Dua Lipa"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації