Осінь у столиці почалася з температурних рекордів

Осінь у столиці почалася з температурних рекордів Фото: freepik.com

На початку вересня метеорологи зафіксували в Києві температурні рекорди. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського.

Так, за даними метеорологів, 3 вересня у столиці середньодобова температура повітря досягла +24,5 градуса, що на 0,6 градуса перевершило попередній рекорд для цього дня 2015 року. Кліматична норма перевищена на 7,2 градуса.

У Київській області також було зафіксовано температурні рекорди. 

У Борисполі максимальна добова температура повітря становила +31,5 градуса. Попередній рекорд був зафіксований у 2015 році — тоді температура повітря мала позначку +29,8 градуса.

У Чорнобилі середньодобова температура повітря 3 вересня становила +22,2 градуса. Попередній рекорд був зафіксований у 2019 році: +22,1 градуса. 

У Вишгороді зафіксували повторні температурні рекорди. Максимальна добова температура повітря становила +31,7 градуса. Попередній рекорд був зафіксований у 2018 році: +31,7 градуса. Середня добова температура повітря становила +23,9 градуса. Попередній рекорд був зафіксований у 2018 році: +23,9 градуса.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що це літо в столиці стало одним із найспекотніших за всю історію метеоспостережень, починаючи з 1881 року. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації