Панк-гурт Lebanon Hanover випустив благодійний трек, присвячений Києву: де послухати

Панк-гурт Lebanon Hanover випустив благодійний трек, присвячений Києву: де послухати Фото: Isolde Woudstra

Британсько-німецький дует Lebanon Hanover, що грає музику у стилях постпанк та дарквейв, випустив благодійний трек, присвячений Києву. Про це гурт повідомив у своєму інстаграмі. 

Музиканти випустили два сингли Better Than Going Under та Kyiv, які увійшли до лімітованої вінілової пластинки. Також їх можна послухати на стрімінгових платформах Spotify, YouTube Music, Apple Music та Bandcamp.

Усі отримані гроші від прослуховування треку передадуть благодійній організації "Не самі", яка опікується евакуацією, адаптацією та комплексною підтримкою людей із прифронтових районів України.

Довідка. Lebanon Hanover — британсько-німецький дует, що грає дарквейв і колдвейв, натхненний постпанком 1980-х років. Гурт у 2010 році створили Ларісса Айсґлас і Вільям Мейбелін. Стиль гурту — навмисно мінімалістичний та простий У добутку гурту шість студійних альбомів, що вийшли з 2011 по 2020 роки. 

Нагадаємо, гурт "Без Обмежень" випустив кліп до своєї нової пісні "Хто я". У ньому музиканти показують, як життя українців змінила війна.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації