Пес Патрон "озвучив" головного героя фільму про безпритульного собаку

Пес Патрон "озвучив" головного героя фільму про безпритульного собаку Кадр з фільму "Талановитий містер Пес"

Найвідоміший собака України Пес Патрон подарував свій "гав" головному герою фільму "Талановитий містер Пес", що вийде в кінопрокат у вересні. Про це повідомляє дистриб'ютор стрічки Green Light Films.

Фільм розповідає історію десятирічної Енні та Пса, які випадково зустрічаються у парку та одразу знаходять спільну мову. Пес стає частиною великої родини, яка переживає фінансові негаразди. Щоб врятувати сімейну ферму, Пес та Енні вирушають у захопливу подорож, яка приведе їх з маленького австралійського містечка до Світового чемпіонату собак у Лондоні.  

Цим фільмом автори вирішили привернути увагу до теми адопції безпритульних тварин. Головну роль у стрічці виконав пес Сквід (Кальмар), якого команда фільму знайшла у притулку для тварин. Сквід швидко став другом кожного з членів знімальної групи.

Патрон, якому також близька тема безпритульних тварин, "озвучив" Пса в українському дубляжі стрічки. Талісман чернігівських піротехніків ДСНС та перший собака в історії з титулом "Пес Доброї Волі" від UNICEF має "Фонд Пса Патрона", який опікується питанням саперів, дітей та тварин.

Стрічка "Талановитий містер Пес" вийде в український кінопрокат 19 вересня цього року. 

Нагадаємо, український фільм жахів з елементами еротики "Морена" здобув головну нагороду міжнародного кінофестивалю Tokyo Horror Film Festival. Там кіно назвали "сексуальним, стильним та кривавим".

Читай також: "Продюсер "Скаженого весілля" поділиться секретами кінематографа на ВДНГ"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації